Savić: Crna Gora će sa Prosinečkim imati mnogo uspeha

Izvor: B92, 21.Feb.2024, 14:44

Savić: Crna Gora će sa Prosinečkim imati mnogo uspeha

Crnogorski fudbaler Stefan Savić veruje da će Crna Gora sa Robertom Prosinečkim imati uspeha.

Reprezentativac Crne Gore i sa svojim Atletiko Madridom izgubio je u utorak od Intera u Milanu (1:0) u prvom meču osmine finala Lige šampiona, a nakon utakmice za TV Arena sport govorio je i o novom selektoru.

"Radujem se što ću raditi sa Robijem, siguran sam da će imati dosta uspeha u našoj reprezentaciji i da ćemo gajiti dobru atmosferu u svlačionici. Verujem >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da ćemo sa njim na čelu napraviti dobar rezultat, prvenstveno u Ligi nacija", istakao je Savić.

Savića i Atletiko revanš sa Interom čeka 13. marta, dok će osam dana kasnije prvi put zaigrati i pod vođstvom Prosinečkog, kada će Crna Gora igrati prijateljski duel sa Belorusijom, a onda i sa Severnom Makedonijom u Antaliji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Robert Prosinečki

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Savić tvrdi da Crna Gora ima pravog selektora

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Feb.2024

Crnogorski fudbaler Stefan Savić vjeruje da će Crna Gora sa Robertom Prosinečkim imati uspjeha.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.