STIGAO JE ŽUTI: Prosinečki napustio Kajzeri, ali već je PROMOVISAN u novom turskom klubu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Avg.2020, 13:08

STIGAO JE ŽUTI: Prosinečki napustio Kajzeri, ali već je PROMOVISAN u novom turskom klubu (FOTO)

Topla dobrodošlica.

Hrvatski trener Robert Prosinečki imenovan je za novog stratega Denizlispora.

Nakon neslaganja sa upravom Kajzerija u vezi sa novim pojačanjima, Prosinečki je pre pet dana napustio taj klub, a već ove nedelje pronašao je novi angažman i to nešto zapadnije – u Denizliju.

Na društvenim mrežama, nekadašnji trener >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Crvene zvezde dočekan je pozdravom: ,,Zdravo, Žuti“ i pokušaće sa Denizlijem da napravi nešto bolji rezultat nego što je taj klub ostvario u minuloj sezoni kada su bili 14. tek dva mesta ,,iznad crte“.

As I said....

Prosinečki new Denizlispor coach! 👏✍ https://t.co/o39zht7ayb

— Super Lig News (@lig_news) August 10, 2020

Podsećamo, Prosinečki nije sa mnogo uspeha predvodio Kajzeri u prošloj sezoni, s obzirom na to da je ta ekipa trebala da ispadne iz lige, ali je zahvaljujući tamošnjem Savezu i njihovoj odluci da ispadanja iz najelitnijeg takmičenja ove sezone nema – opstala.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Prosinečki novi trener Denizlija

Izvor: RTS, 11.Avg.2020

Proslavljeni fudbaler Crvene zvezde Robert Prosinečki novi je trener Denizlija, saopštio je turski klub. . Prosinečki je pre nekoliko dana napustio Kajzeri, sa kojim je ispao iz lige, ali je odlukom Saveza o proširenju lige taj klub ipak ostao u elitnom turskom fudbalskom...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.