Rodoljub Šabić i Robert Prosinečki gosti Novog dana

Izvor: N1 televizija, 28.Dec.2017, 20:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rodoljub Šabić i Robert Prosinečki gosti Novog dana

Gosti Novog dana u petak biće Rodoljub Šabić, Ivan Jevtović i Robert Prosinečki.

Rodoljub Šabić, poverenik za dostupnost informacija od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti, uvršten je u ovogodišnju listu Balkanskih heroja, ljudi koji su, kako se navodi u obrazloženju, "bili hrabri i postupali nesebično u vremenu kada drugi nisu". Listu je sastavio "Balkan Insight."

Zašto je za obavljanje svog posla u Srbiji potrebna hrabrost, i o tome između >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << ostalog razgovaramo sa poverenikom.

U pregledu štampe naš gost je glumac Ivan Jevtović.

Za sva sva tri regionalna centra u Novom danu govoriće Robert Prosinečki, koji bi početkom 2018. godine mogao da postane novi selektor fudbalske reprezentacije BIH.

Program "Pokreni se za nauku" pokrenut je 2015. godine kako bi se pružila podrška mladim, talentovanim i perspektivnim naučnicima u Srbiji u realizaciji njihovih naučnih ideja i ostvarenju nezavisnosti u naučno-istraživačkom radu. Gosti N1 tim povodom su Gordana Matić, profesorka na Katedri za biohemiju i molekularnu biologiju Biološkog fakulteta u Beogradu i Vladimir Bešoski, docent na Hemijskom fakultetu u Beogradu, koji je u maju ove godine dobio grant programa "Pokreni se za nauku", kao vođa tima u kome su još tri doktorantkinje ovog fakulteta, Aleksandra Đurić, Marija Lješević i Branka Kekez.

Zima je vreme učestalih prehlada i gripa. Ponekad prehlada, iako naizgled bezopasna, može da dovede do sekundarnih bakterijskih infekcija srednjeg uha, naročito kod dece, upale sinusa ili čak upale pluća. Naš gost sa kojim razgovaramo o lečenju prehlada kod dece je pedijatar alergolog i pulmolog dečije klinike u Tiršovoj dr Branisalv Nestorović.

Peto izdanje Central Dance Event novogodišnje platforme trajaće do 13. januara u Hangaru kod Luke Beograd . Centralni deo obuhvata tri večeri - 30. i 31. decembra 2017. i 1. januara 2018. godine, u okviru kojeg će, prvog dana, nastupiti berlinski duo Pan Pot. Te večeri pridružiće im se domaća podrška Marko Milosavljević i Lea Dobričić, kao i gost iz Makedonije DJ Flooder. Naši gosti su Lea Dobričić i Kristijan Molnar.
Pogledaj vesti o: Robert Prosinečki

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.