Robi operisan, oglasio se FS BiH

Izvor: Sportske.net, 23.Nov.2018, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Robi operisan, oglasio se FS BiH

Stižu nove informacije iz Sarajeva u vezi zdravstvenog stanja legendarnog fudbalera i aktuelnog selektora reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Preneli smo jutros, Robert Prosinečki primljen je juče u Klinički centar Univerziteta Sarajevo, zbog jakih bolova u predelu stomaka koje je osećao u prethodnih par dana.

Tamo je najpre ustanovljen problem sa slepim crevom, pa je odlučeno da popularni Robi bude podvrgnut hirurškom zahvatu.

Tokom popodneva >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << saopšteno je da je operacija trajala tri sata, da je uspešno obavljena, ali i da se nije radilo samo o problemu sa slepim crevom. Zbog toga će morati naredna tri dana da bude na intenzivnoj nezi.

Tim povodom se oglasio Fudbalski savez BiH zvaničnim saopštenjem na njihovom sajtu i u nastavku ga prennosimo u celini.

''Prosinečki je danas uspešno operisan, reč je o problemu sa divertikulumom tankog creva, dobro je podneo operaciju i njegovo stanje je stabilno. Trenutno je na odjeljenju Intenzivne njege gde će ostati nekoliko dana.

Porodica, prijatelji i NS/FS BiH zahvaljuju se svima na pozivima i porukama podrške. Selektoru želimo što brži oporavak i nove životne i sportske pobede'', navodi se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Robert Prosinečki,   Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Robijev pomoćnik posle operacije - Šta je ''sreća u nesreći''?

Izvor: Sportske.net, 23.Nov.2018

Fudbalsku javnost u regionu potresla je vest iz Sarajeva da je legendarni Robi danas hitno operisan, ali nadamo se da je najgore prošlo i da će se brzo oporaviti...Preneli smo tokom popodneva, operacija je trajala oko tri sata, problem je bio sa tankim crevom, a što je najvažnije, hirurški zahvat...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.