Izvor: HotSport.rs, 08.Jun.2015, 22:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ROBERT PROSINEČKI: Zvezdo, dokle da čekam?

Legenda Crvene zvezde i selektor Azerbejdžana Robert Prosinečki upitao je upravu crveno-belih koliko još da čeka na novac koji mu se duguje.

Hrvatski stručnjak je na klupi našeg najtrofejnijeg kluba sedeo od 2010. do 2012. godine, osvojio je Kup Srbije, ali se nije prijateljski oprostio od crveno-belih jer mu se duguje novac. Ipak, kako kaže Zvezdi ne može da zameri ništa, jer mu je mnogo >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << dala, ali je razočaran u ljude koji vode tim iz “Ljutice Bogdana”.
- Na Zvezdu ne mogu da budem ljut, jer mi je mnogo dala dok sam bio igrač. A i ja sam valjda njoj nešto dao iz tog vremena. I da znate da nemate dobru informaciju, jer mi ovih dana svašta poturaju. Jednostavno, razočaran sam u neke ljude – rekao je Prosinečki za Novosti i nastavio:
- Vrlo dobro se zna da mi Zvezda i dalje duguje novac od ugovora. Doživeo sam na toj adresi mnogo lepih stvari i kao igrač i kao trener, ali sa te adrese godinama nema nikakvog odgovora na moje pozive. Ja nemam problem ni sa jednim čovekom u Zvezdi, a oni se ponašaju kao da imaju veliki problem sa mnom. Poslednje što sam ih pitao je koliko još treba da čekam. Ostalo se sve zna. I koliki je dug i od kada čekam.
Robert Prosinečki se samo nasmejao na konstataciju pojedinaca da nije veliki zvezdaš.
- E, to je taj apsurd… Treba li ja da dokazujem koliki sam zvezdaš. Znam šta se priča i kakva se atmosfera stvara kada u nekim klubovima pomenete klub. U redu… Evo, ja neću da dižem prašinu, ali samo postavljam jednostavno pitanje: koji je rok do kojeg će Zvezda ispuniti svoje obaveze iz ugovora? Da li je to pitanje teško? – istakao je Robi.
The post ROBERT PROSINEČKI: Zvezdo, dokle da čekam? appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.