Prosineki nije više selektor BiH

Izvor: RTS, 27.Nov.2019, 14:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prosineki nije više selektor BiH

Robert Prosinečki nije više selektor fudbalske reprezentacije BiH. Nezvanično, najozbiljniji kandidat za klupu "Zmajeva" je Safet Sušić.
Legendarni fudbaler je u utorak uveče je imao razgovore sa čelnicima Saveza, a na sastanku mu je saopšteno da se saradnja sa njim raskida, navode mediji u BiH.

Prosinečki >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je na klupi "Zamajeva" proveo dve godine i ostvario učinak od devet pobeda, šest nerešenih rezultata i sedam poraza.  
Reprezentacija BIH nije uspela da se kroz kvalifikacije plasira na EURO 2020, pa joj je jedina šansa baraž Lige nacija u kojem će se sastati sa Severnom Irskom, a ako prođe čeka će je bolji iz duela Slovačke i Republike Irske.
U trenerskoj karijeri Prosinečki je vodio još Crvenu zvezdu i Kajzeri, kao i selekciju Azerbejdžana.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.