Prosinečki zadovoljan trijumfom nad Radom

Izvor: Vesti-online.com, 04.Dec.2011, 17:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prosinečki zadovoljan trijumfom nad Radom

Trener fudbalera Crvene zvezde Robert Prosinečki nije krio zadovoljstvo pobedom nad Radom (2:1), kao i zalaganjem igrača, pre svega u drugom poluvremenu.

"Znali smo da će biti teško protiv veoma dobre ekipe Rada. Posle neuspeha u derbiju, ekipu je trebalo motivisati za meč protiv tvrdog rivala. U prvom poluvremenu nismo bili na Zvezdinom >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << nivou, ali su u drugom moji igrači pokazali karakter. Ne samo zbog pobede, rekao bih isto i da je ostalo 1:1. Pritisli smo igrače Rada i na kraju imali sreću da dođemo do pobede. Bila je ovo naporna, ali za mene veoma kvalitetna utakmica", rekao je Zvezdin strateg.

Prosinečki se zatim osvrnuo i na poslednju utakmicu jesenjeg dela prvenstva, protiv Vojvodine na Marakani, koja će zbog incidenata na 141. večitom derbiju možda proteći bez prisustva publike.

"Imamo nedelju dana da se dobro pripremimo za meč sa Vojvodinom. Ova pobeda je olakšanje za ceo tim i podstrek da se dobro spremimo, makar i za igru pred praznim stadionom", zaključio je Prosinečki.

Nebojša Vignjević, trener Rada, istakao je da je Zvezda zasluženo pobedila na Vračaru.

"U prvom poluvremenu smo imali kontrolu i držali ritam, ali smo u drugom pali. Zvezda nas je pritisla i zasluženo došla do pobede", rekao je Vignjević.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.