Prosinečki podneo ostavku

Izvor: RTS, 08.Sep.2019, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prosinečki podneo ostavku

Nakon poraza u Jerevanu od Jermenije (4:2), selektor Bosne i Hercegovine Robert Prosinečki podneo ostavku.
Prosinečki je na sebe preuzeo krivicu zbog poraza kojim se BiH dodatno udaljila od Evropskog prvenstva 2020. godine.

"Kada sam dolazio, mislio >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sam da će BiH kroz kvalifikacije, sa ovakvim igračkim kadrom i reprezentacijom, sa ovakvim kvalitetom, izboriti plasman na Evropsko prvenstvo. Međutim, niti meni, niti celoj ekipi to nije uspelo, tako da sam odmah nakon utakmice dao ostavku", rekao je Prosinečki.
Posle šest odigranih mečeva, BiH je četvrta u grupi J sa sedam bodova - dva manje od Jermenije, pet manje od Finske (meč manje) i osam manje od Italije (meč manje). 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prosinečki nije više selektor BiH

Izvor: 011vodič.com, 08.Sep.2019

Selektor reprezentacije BiH Robert Prosinečki podneo je ostavku posle poraza od Jermenije u Jerevanu (4:2). Prosinečki se odlučio na takav potez jer se, kako je rekao, oseća odgovornim za neuspeh u kvalifikacijama za EURO 2020.. Na meču Švedska – Norveška, naša kladionica nudi kvotu 3.15 za...

Nastavak na 011vodič.com...

PREOKRET PREKO NOĆI: Robert Prosinečki ostaje selektor Bosne i Hercegovine (FOTO)

Izvor: Kurir, 09.Sep.2019, 14:13

Poraz od Jermenije u Jerevanu Bosnu i Hercegovinu je udaljio od Evropskog prvenstva i ostavio je bez selektora, ali je 'preko noći' došlo do preokreta i Robert Prosinečki je povukao ostavku. 

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.