Prosinečki na operaciji zbog problema sa slepim crevom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Nov.2018, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prosinečki na operaciji zbog problema sa slepim crevom

Selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Robert Prosinečki zbog problema sa slepim crevom podvrgnut je operaciji, javlja Dnevni Avaz.

Bivši trener i fudbaler Crvene zvezde, sa kojom je bio šampion Evrope 1991, završio je u jednoj bolnici u Sarajevu jer mu je pozlilo zbog iscrpljenosti.

Prvo je dobio infuziju, a onda je ostao na daljim pregledima u bolnici, pre nego što je doneta odluka >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da mora na operaciju.

Prosinečki se juče loše osećao i zbog toga nije bio na otvaranju novog administrativnog sedišta Fudbalskog saveza BiH.

On je sa selekcijom BiH napravio veliki rezultat jer je izborio mesto u A Ligi nacija, nakon što je u grupi završio ispred Austrije i Severne Irske.
Pogledaj vesti o: Robert Prosinečki

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.