Prosinečki na neverovatan način ostao bez prve pobede u HNL

Izvor: B92, 30.Jul.2023, 21:18

Prosinečki na neverovatan način ostao bez prve pobede u HNL

Fudbaleri Osijeka režirali su neverovatan preokret i posle 0:3 pobedili Rudeš sa 4:3 u utakmici 2. kola hrvatskog šampionata igranoj u Kranjčevićevoj.

Junak Osijekove pobede bio je Mijo Caktaš koji je u igru ušao u 71. minutu i postigao het-trik kojim je Osijek od 1:3 doveo do pobede.

Tako je trener Rudeša, proslavljeni Robert Prosinečki, na neverovatan način ostao bez svoje prve pobede u hrvatskom fudbalu kao trener.

Popularni Robi je ovog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << leta preuzeo tim hrvatskog prvoligaša, u prvom kolu je pretrpeo težak poraz od Rijeke (0:4), a ove nedelje je stigao još jedan - još bolniji.

Igrači Rudeša bili su na sjajnom putu da šokiraju favorizovani Osijek koji je u prvom kolu sa 6:1 bio bolji od Slavena.

U nedelju je ekipa Roberta Prosinečkog izgleda daleko bolje nego pre nedelju dana i bila je na korak od prve pobede, ali sve je prosuto u završnici - na neverovatan način.

Zahvaljujući Caktašu, nekadašnjem napadača Hajduak i Rubina, utakmica je poprimila poptuno drugačiji tok na žalost domaćeg tima.

Caktaš je prvi gol postigao u 76. minutu, drugi u 83. i treći u 88. minutu - za šok Prosinečkog i njegovog tima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Robert Prosinečki

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.