Prosinečki izbacio Vilotića iz tima, novi kapiten Kovačević!

Izvor: Blic, 16.Jul.2011, 23:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prosinečki izbacio Vilotića iz tima, novi kapiten Kovačević!

Trener Crvene zvezde Robert Prosinečki izjavio je posle prijateljske utakmice sa Aštodom (2:0) u Austriji da dosadašnji kapiten crveno-belih Milan Vilotić "dok je on šef stručnog štaba" više neće igrati", kao i da je novi predvodnik saigrača Nenad Kovačević.

Vest iz tabora Zvezde za sve očito predstavlja iznenađenje osim za one koji su u klubu.

Naime, Prosinečki je po završetku >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << utakmice sa Aštodom rekao je da ima razloga za odluku da Vilotića odstrani iz tima.

"Vilotić više nije kapiten. Dok sam ja u klubu on više neće igrati. Neslaganja traju dugo, a današnja dešavanja su prevršila svaku meru. Vilotić će moći da trenira samostalno ali preko nekih stvari ne mogu da pređem", rekao je Prosinečki.

Kako se nezvanično saznaje, Vilotić se "uživeo" u ulogu trenera pa je pre utakmice saa Aštodom na tabli gde se crta kako će tim da igra, okupljenim saigračima govorio kako da se na terenu postavljaju.

Novi kapiten Zvezde biće Nenad Kovačević. Ostaje da se vidi kako će crveno-beli rešiti pitanje štopera, pošto su i dok je Vilotić igrao bili tanki na ovoj poziciji.
Pogledaj vesti o: Robert Prosinečki

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prosinečki odstranio Vilotića

Izvor: B92, 16.Jul.2011

Trener Crvene zvezde Robert Prosinečki oduzeo je kapitensku traku defanzivcu Milanu Vilotiću...Pored toga, Prosinečki je rekao i da dok je on trener Vilotić neće igrati za 'cvreno-bele'...Prosinečki je u subotu nakon duela sa Ašdodom objasnio prisutnim novinarima da je Vilotić bio nedisciplinovan...„Dok...

Nastavak na B92...

Kako je puklo između Robija i Vilotića?

Izvor: S media, 17.Jul.2011, 08:40

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da Milan Vilotić više nije kapiten Zvezde, a evo najverovatnijeg objašnjenja zašto ga je Robert Prosinečki odstranio iz tima, bar dok je on trener. ..Nezvаnično objаšenje je dа je Vilotić već imаo "žute kаrtone", odnosno određene ispаde, а dа...

Nastavak na S media...

Kovačević: ''Šokirani smo, ali snaći ću se''

Izvor: Sportske.net, 17.Jul.2011

Odluka Roberta Prosinečkog da, pogotovo u situaciji kada nema mnogo rešenja na poziciji štopera, odstrani iz ekipe kapitena Vilotića iznenadila je i ostale fudbalere crveno-belih. Novi kapiten Nenad Kovačević tvrdi da će se snaći u ulozi koju je ranije već obavljao.

Nastavak na Sportske.net...

Prosinečki proterao Vilotića

Izvor: RTS, 17.Jul.2011

Vilotić više nije kapiten Crvene zvezde, bar dok sam ja trener, niti će igrati dok sam ja trener, rekao je Robert Prosinečki posle odluke da izbaci kapitena "crveno-belih" iz tima. Robi je objasnio da je odluku doneo zbog nedisciplne i narušavanja autoriteta njega kao trenera. Vilotić se zvaničnim...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.