Prosinečki dovodi Vujadinovića i Simića u Kajzeri

Izvor: Sportski Žurnal, 15.Jan.2013, 20:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prosinečki dovodi Vujadinovića i Simića u Kajzeri

Robert Prosinečki je rešen da u nastavku šampionata Turske ima Srbina u timu, iako se nije obratio za pojačanje Crvenoj zvezdi. Kajzeri je poslao ponudu Šturmu za rođenog Beograđanina Nikolu Vujadinovića.
Dobre igre mogle bi visokog štopera da odvedu iz Graca već posle šest meseci. Na svim utakmicama bio je starter, uspeo da postigne i četiri gola, pa je dobio mesto i u idealnom timu jesenjeg dela šampionata Austrije.
Kajzeri je prvi klub koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << se zvaničnom ponudom obratio Šturmu za nekadašnjeg Zvezdinog đaka, a o uslovima transfera raspitivali su se nemački bundesligaš Fortuna i dva ruska kluba.
Vujadinović je letos raskinuo ugovor sa Udinezeom, prolećni deo sezone proveo je u Javoru. Ugovor sa Šturmom ističe 2014, a Kajzeri bi morao da plati obeštećenje koje nije manje od milion evra.
Istim putem mogao bi da krene i Marko Simić, defanzivac BATE Borisova. Nekadašnji prvotimac Bežanije i Jagodine takođe je pred potpisivanjem ugovora sa Kajzerijem.
Simić koji je u prethodna dva prvenstva Belorusije osvojio isto toliko titula trebalo bi da u sredu odradi lekarske preglede.
Pogledaj vesti o: Robert Prosinečki,   Crvena Zvezda

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.