Prosinečki dobio podršku Upravnog odbora

Izvor: Politika, 16.Dec.2011, 21:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prosinečki dobio podršku Upravnog odbora

BEOGRAD – Trener fudbalera Crvene Zvezde Robert Prosinečki izjavio je večeras da je na sednici Upravnog odbora kluba dobio podršku.

On je novinarima na stadionu Zvezde kazao da je na sednici podneo izveštaj o učinku ekipe u prvom delu Super lige Srbije.

„Dobio sam podršku uprave, pokušaćemo da ostvarimo sve što smo se dogovorili. >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << Deset bodova zaostatka za Partizanom je puno ali radićemo na stvaranju ekipe za naredne godine i verujem da ćemo napraviti dobre rezultate”, rekao je Prosinečki, koji je prvi napustio sednicu Upravnog odbora.

Na sednici Upravnog odbora, koja je počela u 17.00 i još je u toku, očekuje se da bude usvojen zahtev predsednika Vladana Lukića za raspisivanje izbora za rukovodeće organe kluba.

Beta

objavljeno: 16.12.2011.

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PROSINEČKI DOBIO PODRŠKU UO CRVENE ZVEZDE

Izvor: Kurir, 16.Dec.2011

BEOGRAD - Trener fudbalera Crvene Zvezde Robert Prosinečki izjavio je večeras da je na sednici Upravnog odbora kluba dobio podršku. On je novinarima na stadionu Zvezde kazao da je na sednici podneo izveštaj o učinku ekipe u prvom delu Super lige Srbije..."Dobio sam podršku uprave, pokušaćemo...

Nastavak na Kurir...

Uprava Zvezde podržala Prosinečkog, izbori u maju

Izvor: TvojPortal.com, 17.Dec.2011, 00:37

Izvor: vesti online. "Dobio sam podršku uprave, pokušaćemo da ostvarimo sve što smo se dogovorili. Deset bodova zaostatka za Partizanom je puno ali radićemo na stvaranju ekipe za naredne godine", rekao je Prosinečki.... . Trener fudbalera Crvene Zvezde Robert Prosinečki izjavio je večeras...

Nastavak na TvojPortal.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.