Prosinečki: Volim mangupe, ali sam ljut na Andriju

Izvor: Sportski Žurnal, 12.Mar.2011, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prosinečki: Volim mangupe, ali sam ljut na Andriju

Robert Prosinečki ima stopostotan učinak. Posle duela u Jagodini, strateg crveno–belih, zadovoljno je konstatovao:
Čestitam momcima, igrali su dobro, sa puno trčanja, šansi... Odigrali su kako se traži. Možda je samo u nekoliko faza bila manje izražena dominacija, kad je Jagodina imala dve prilike... Zasluženo smo pobedili, pored dva gola imali smo i penal, dve–tri stopostotne šanse, prečke... Publika je došla u velikom broju, to nas veseli, znači >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << da nas navijači podržavaju i da puno očekuju, potrudićemo se da igramo sve bolje.

Prosinečki je zamerio Kaluđeroviću što je šutirao penal umesto Kadua, iako mu je i sa klupe poručeno da najstrožu kaznu izvede Brazilac.
Volim mangupe, one sa samopouzdanjem. Kao što je imao Kaluđerović, međutim, bio sam ljut jer se nismo to dogovorili. I da je dao gol isto bih bio ljut. Bilo mi je čudno što se prihvatio, jer to nije bio slučaj protiv Smedereva. Nije dao i nema veze, ubuduće će šutirati Kadu.
Veliki dobitak, pored bodova, je Milan Vilotić.
Video sam da radi dobro, sigurno da nam je potreban takav igrač, srećan sam što je odigrao 90 minuta. I to vrlo dobro. Biće ubuduće u konkurenciji i za prvenstvo i za kup – kazao je Prosinečki, uz napomenu da će biti na slatkim mukama za duel sa Partizanom, jer su svi igrači pokazali da na njih može da računa. 
Gošić: Bili smo potpuno inferironi
Miljojko Gošić, trener Jagodinaca, bio je razočaran igrom izabranika u duelu sa Crvenom zvezdom:

Žao mi je što su moji momci bili inferiorni u većem delu utakmice. Bilo je faza u kojima smo mogli da pariramo, bez obzira što Zvezda ima kvalitetnije igrače. Pokušali smo da igramo otvorenije, što nam se osvetilo. Čestitke Zvezde i Prosinečkom, bio je divan ambijent, a mi ćemo ići dalje, dolaze utakmice u kojima našim kvalitetom možemo da uradimo nešto više.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.