Prosinečki: Svaka čast igračima, ponovo su dominirali

Izvor: Sportski Žurnal, 09.Avg.2012, 23:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prosinečki: Svaka čast igračima, ponovo su dominirali

Trener Crvene zvezde Robert Prosinečki rekao je posle plasmana beogradskog tima u 4. kolo kvalifikacija za Ligu Evropa da je izuzetno zadovoljan igrom svog tima.
Crveno-beli su u Nikoziji pobedili kiparsku Omoniju sa 6:5 posle penala i sutra će učestvovati u žrebu za 4. kolo kvalifikacija. Posle produžetaka nije bilo golova, kao ni nedelju dana ranije u Beogradu.
Moram da pohvalim igrače za >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << odličnu utakmicu. Ovo je veliko iskustvo za njih i sigurno su dobili veliko samopouzdanje. Dobro su igrali i pokazali karakter, a kada dođe do penala onda je to pitanje sreće. Bajko je dobro branio i odbranio dva udarca – rekao je Prosinečki u Nikoziji.
Utakmica je bila tvrda, prava evropska, a ponovo smo imali veći posed lopte i dominirali na terenu. Imali smo nekoliko šansi da postignemo gol i ranije rešimo meč, ali imali su ih i oni. Pokušavali su ubacivanjima i kontranapadima, ali nisu uspeli – dodao je on.
Prosinečki je istakao da ne želi da priča o mogućim rivalima pred žreb za 4. kolo kvalifikacija. Trener crveno-belih je rekao da će ekipa imati trening oporavka, a potom će dobiti dva slobodna dana.
Zvezda neće igrati narednog vikenda protiv Javora u prvom kolu Super lige Srbije, pošto je taj meč odložen iz bezbednosnih razloga.
Trener Omonije Larku Neofitos je ocenio da je njegova ekipa bila bolja u drugom poluvremnu, ali da su oba tima igrala odlične odbrane.
Kad dođe do penala sve je moguće, to je fudbal. Naša sezona je tek počela i ovo je bila dobra utakmica za start – istakao je trener kiparske ekipe.
Pogledaj vesti o: Robert Prosinečki

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda posle penala pobedila Omoniju

Izvor: NaDlanu.com, 09.Avg.2012

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se večeras u 4. kolo kvalifkacija za Ligu Evropa, pošto su posle penala sa 6:5 pobedili kiparsku Omoniju... Posle 90 minuta meča u Nikoziji nije bilo golova, kao ni nedelju dana ranije u Beogradu. Žreb za 4. kolo kvalifikacija je sutra. Prvi penal šutirao...

Nastavak na NaDlanu.com...

Prosinečki: Svaka čast igračima!

Izvor: Vesti-online.com, 10.Avg.2012, 01:11

Trener fudbalera Crvene zvezde Robert Prosinečki rekao je posle večerašnjeg plasmana beogradskog tima u 4. kolo kvalifikacija za Ligu Evropa da je izuzetno zadovoljan igrom svog tima...Slavlje Crvene zvezde posle prolaska u 4. kolo kvalifikacija Lige Evrope .. ..Crveno-beli su večeras u Nikoziji...

Nastavak na Vesti-online.com...

Prosinečki: Bordo je najteži rival, ali mi smo Zvezda, nikoga se ne plašimo

Izvor: Blic, 10.Avg.2012

Trener fudbalera Crvene zvezde Robert Prosinečki rekao je da je Bordo jedan od najtežih protivnika koje je njegova ekipa mogla dobije na žrebu za baraž u Ligi Evrope, ali je istakao da se crveno-beli ne plaše nikoga..."Čekaju nas dva teška meča, pravi evropski ispiti koji će sigurno biti teški...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.