Prosinečki: Očekivao sam više od svoje ekipe

Izvor: Vesti-online.com, 03.Mar.2012, 21:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prosinečki: Očekivao sam više od svoje ekipe

Trener fudbalera Crvene zvezde Robert Prosinečki rekao je da je očekivao više od svoje ekipe u pobedi protiv Spartaka (1:0) u 16. kolu Super lige Srbije, ali da je znao da su igrali protiv dobrog rivala.

"Verujem da ćemo biti sve bolji i bolji. Ovo je bila prva zvanična utakmica u kojoj je veliki broj naših igrača zaigrao zajedno, a neki od njih su nedavno imali reprezentativne obaveze", rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Prosinečki novinarima posle meča na Marakani.

Utakmici je prisustvovalo oko 40.000 navijača, a trener crveno-belih je istakao da je veliki broj ljudi na stadionu stvorio pritisak kod njegovih igrača.

"Fenomenalan ambijent je stvorio mali pritisak kod mojih igrača, kao i remi Partizana u Novom Pazaru. Najvažnije je da smo pobedili. Pokazali smo karakter, a tri boda su bitna za samopouzdanje ovog mladog tima. Zadovoljan sam htenjem i borbenošću ekipe", kazao je Prosinečki posle minimalne pobede.

Trener Spartaka Zoran Milinković rekao je da je Crvena zvezda napravila više od njih danas.

"Ne mogu da budem zadovoljan posle poraza, ali mislim da smo dobro parirali Crvenoj zvezdi i da su detalji odlučili. Nisam dobro video gol, ali mislim da smo sami sebe pobedili", rekao je Milinković i dodao da "ambijent na današnjoj utakmici vraća veru u fudbal".

Crvena zvezda posle pobede druga na tabeli Super lige sa 35 bodova, dok je Spartak šesti sa 25.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.