Prosinečki: Imaćemo novac za Kasalicu i Milivojevića

Izvor: Blic, 15.Dec.2011, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prosinečki: Imaćemo novac za Kasalicu i Milivojevića

Trener Crvene zvezde Robert Prosinečki napraviće velike promene u ekipi ove zime i spreman je da sav novac od fudbalera koji će napustiti klub u januaru, prebaci na nova pojačanja, prenosi "Sportski žurnal".

Hrvatski strateg je već postavio kao prioritete dolazak Filipa Kasalice iz Slobode, kao i Luke Milivojevića iz Rada.

"Koliko znam, transfer Kaluđerovića je gotova stvar, blizu je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << realizacije i odlazak Adija, a verujem da će klub vrlo brzo pronaći i Vilotić. Novac od njihove prodaje trebalo bi da bude dovoljan da realizujemo neke od želja", rekao je Prosinečki koji će ove zime imati ulogu tim menadžera posle odlaska sportskog direktora Ivana Adžića.

Svestan je Prosinečki da će za dva prilično zvučna pojačanja za domaće uslove morati da izdvoji više od milion evra. Kasalica se ceni na 600.000 evra, a Milivojević na 800.000.

"Radi se na tome. Nadam se da ćemo uspeti da ih dovedemo", rekao je Prosinečki čija Zvezda zaostaje 10 bodova za Partizanom.
Pogledaj vesti o: Robert Prosinečki

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.