Prosinečki: Bila je ovo neverovatna utakmica!

Izvor: Sportski Žurnal, 19.Jul.2012, 21:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prosinečki: Bila je ovo neverovatna utakmica!

Trener Crvene zvezde Robert Prosinečki po završetku utakmice nije mogao da bude ni razočaran, ali ni previše zadovoljan pobedom ostvarenom u prvom meču kvalifikacija za Ligu Evrope. Dva potpuno različita lica njegove ekipe u jednom meču, zbunila su i samog Robija.
Neverovatna utakmica sa dva potpuno različita poluvremena. U prvih 45 minuta sam bio oduševljen igrom koju smo prikazali, i tako >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << dobro izdanje dugo nisam video od strane mojih igrača. Bilo je puno želje, dobrog trčanja, tri postignuta gola uz još nekoliko propuštenih prilika – izjavio je mladi stručnjak u dahu i nastavio:
U poluvremenu sam skrenuo pažnju igračima da moraju da nastave isto da igraju, jer naš protivnik više nije imao šta da izgubi. Pretpostavio sam da će da nas napadne svim silama. Takve stvari ne smeju da nam se dešavaju i imamo nekoliko dana da do revanša na Marakani analiziramo propuste kako nam se ne bi ponavljali.
Posle meča u Vitebsku, retko ko, kome je srce crveno–belo može da vam odgovori na pitanje da li je zadovoljan ostvarenom pobedom. Pomešanih osećanja bio je i naš šef stručnog štaba.
Kad znam da smo imali 3:0 na poluvremenu, ne mogu ni sa čim da budem zadovoljan. Sa druge strane pobedili smo i pri tom postigli četiri gola, što nam daje veru da ćemo uz izvesne ispravke u revanšu pružiti mnogo bolju i sigurniju partiju tokom svih 90 minuta – zaključio je Prosinečki.
Pogledaj vesti o: Robert Prosinečki

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prosinečkog "neverovatni meč" najpre oduševio a potom šokirao

Izvor: Blic, 19.Jul.2012

Trener Crvene zvezde Robert Prosinečki je posle pobede nad Naftanom sa 4:3 istakao da posle takvog prvog meča drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope ni sam ne zna šta da misli o nastupu crveno-belih koji su pokazali dva različita lica..."Neverovatna utakmica sa dva potpuno različita poluvremena....

Nastavak na Blic...

Prosinečki: Ne sme ovako

Izvor: B92, 19.Jul.2012

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Naftan, ali su umalo ispustili prednost od tri gola na poluvremenu, što nije oduševilo trenera Roberta Prosinečkog..."Crveno-beli" su u Belorusiji slavili sa 4:3, a Prosinečki je istakao da je nedopustivo da se nastupa kao što je bilo u drugom poluvremenu..."Ovo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.