Poznajetel osećaj zove se sramota – navijači BiH presreli autobus sa fudbalerima

Izvor: B92, 18.Nov.2019, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Poznajete'l osećaj zove se sramota" – navijači BiH presreli autobus sa fudbalerima

Fudbaleri Bosne i Hercegovine imali su neprijatno iskustvo u Lihtenštajnu dan pre utakmice sa domaćom selekcijom.

Kako prenose sarajevski mediji, autobus sa "Zmajevima" i stručnim štabom su presreli navijači BiH, popularni "Fanatikosi".

Razočarani lošim nastupima reprezentacije u kvalifikacijama za EURO 2020, najgorim ciklusom u poslednjih deset godina, zahtevali su razgovor sa kapitenom Edinom Džekom i selektorom Robertom Prosinečkim.

Kada >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su članovi BiH ekspedicije odbili njihov zahtev, pre nego što ih je rasterala policija, "Fanatikosi" su razvili parolu na ulicama Vaduca, koju su videli i igrači.



"Poznajete'l osećaj zove se sramota",
držalo je transparent sa stihovima pesme popularnog mostarskog benda "Dubioza kolektiv" 13 pripadnika "Fanatikosa".

"Fanatikosi" su već reagovali na loše rezultate reprezentacije.

Oni su svojih 200 ulaznica koje su dobili od FS BiH za derbi sa Italijom (0:3) u Zenici pre tri dana podelili mališanima iz nekoliko domova za nezbrinutu decu.
Pogledaj vesti o: Robert Prosinečki

Nastavak na B92...






Povezane vesti

DRAMA U VADUZU! Navijači BiH presreli autobus sa fudbalerima: Tražili razgovor sa Prosinečkim i Džekom!

Izvor: Kurir, 18.Nov.2019

Navijači reprezentacije Bosne i Hercegovine, okupljeni u navijačku grupu "BH Fanatikosi" priredila je neprijatne scene svojim fudbalerima.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.