Izvor: HotSport.rs, 01.Feb.2024, 12:30

PROSINEČKI BI MOGAO PONOVO NA SELEKTORSKO MESTO: ‘Žuti’ kandidat da preuzme reprezentaciju iz Afrike!

Hrvatski strateg želi nove izazove. Nekadašnji trener Crvene zvezde, Robert Prosinečki jedan je od kandidata da preuzme nacionalni tim Gane, prenose mediji iz te zemlje. Ova reprezentacija je nakon velikog razočarenja na Kupu Afričkih Nacija, gde su ispali iz grupne faze je odlučila da se rastane sa sadašnjim selektorom Hjutonom. Tamošnji Fudbalski savez očigledno veruje u ljude sa Balkana, pošto su Ganu već vodila četvorica Srba, Milan ... Read more
The post PROSINEČKI BI MOGAO PONOVO NA SELEKTORSKO MESTO: ‘Žuti’ kandidat da preuzme reprezentaciju iz Afrike! appeared first on Sportske vesti - HotSport.
Pogledaj vesti o: Robert Prosinečki

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.