KAKVA IZJAVA PROSINEČKOG: Delije će biti ponosne, ali šta će reći u Zagrebu?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jun.2020, 13:21

KAKVA IZJAVA PROSINEČKOG: Delije će biti ponosne, ali šta će reći u Zagrebu?!

Crveno-beli uvek u srcu.

Navijači Crvene zvezde ovih dana pokušavaju da što pre zaborave poraz od Partizana i eliminaciju iz Kupa Srbije, a nema sumnje da će im raspoloženje popraviti izjava nekadašnjeg fudbalera i trenera crveno-belih Roberta Prosinečkog.

Kreće lopta i u Italiji. I to derbijem Juventus - Milan u polufinalu Kupa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << večeras od 21.00. Ovo je revanš utakmica, na San Siru je bilo 1:1. Kvota na Juve je 1,60, iks je 3,80, a dvojka na Milan, koji dolazi bez Ibrahimovića, čak 6,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Juventus - Milan

Trener turskog Kajserispora je dao opširan intervju za španski "As" i tom prilikom napravio još jedan osvrt na svoju igračku karijeru.

Jedna njegova rečenica ipak dominira u tom intervjuu.

- Uvek se mogu pohvaliti da sam igrao za tri sjajna kluba: Crvenu zvezdu, Real Madrid i Barselonu - rekao je član Zvezdine zlatne generacije iz 1991. godine.

Interesantno je da zagrebački Dinamo tu nije pomenuo, iako je i tamo ostavio značajan trag  igrajući za klub sa Maksimira od 1997. do 2000, ali tada je bio daleko od evropskih trofeja, pa u Zagrebu ne bi trebalo to da mu zamere.

Naravno, razgovor nije mogao da prođe bez podsećanja na najslavnije dane crveno-belih, čiji je bio istaknuti deo.

💬 Robert Prosinečki (ex-Barça) "Do I regret joining Real Madrid? Never. I can always boast of having played for three great clubs: Red Star Belgrade, Real Madrid and Barça." #Culers [as] pic.twitter.com/ChVZpTiHCy

— FCBarcelonaFl #StayHome 🏡 (@FCBarcelonaFl) June 12, 2020

- Taj tim je četiri godine vredno trenirao i usavršavao se. Ta jugoslovenska liga je bila veoma jaka jer nismo mogli da ostvarujemo transfere u inostranstvo sve do 25. godine, nije bilo stranaca i sve to je pomoglo da ova generacija, sigurno najbolja u bivšoj Jugoslaviji, dostigne toliko visok nivo, ne samo zato što smo osvojili Kup šampiona, nego i zato što su mnogi od tih igrača kasnije trijumfovali u velikim timovima u Evropi -  rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.