Jovanović: Zvezda svakog može da prođe

Izvor: Sportski Žurnal, 30.Jul.2012, 01:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanović: Zvezda svakog može da prođe

Za debi je spreman, a odluka je na treneru. Novajlija Milan Jovanović se oseća odlično i veruje da će moći da ispuni zadatke, ako mu Robert Prosinečki ukaže šansu protiv Omonije.
Kako je odbrana crveno-belih bila problematična u duelima sa Naftanom, odnosno da je primljeno šest golova, promene su neminovne, a jedna od njih bi trebalo da se dogodi upravo na mestu levog štopera. Da Jovanović uskoči u tim umesto Jovana Krnete i zaigra u tandemu sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Nikolom Maksimovićem.
Reprezentativac Crne Gore je preskočio duele sa Belorusima, odnosno odgledao ih je sa klupe, jer nije bio potpuno spreman. Čekanja, međutim, više nema, naredni mečevi su biti ili ne biti za Crvenu zvezdu, a njegovo iskustvo bi moglo dobro da dođe.
- Svakako da želim da debitujem u meču protiv Kiprana, ali ta odluka ostaje na šefu stručnog štaba i ne bih da ulazim u razmišljanja oko nje. On najbolje zna… Moje je da se spremam, da radim kao do sada, da dižem formu na najviši mogući nivo, s obzirom da je veoma važna utakmica i da dugo nisam igrao i da će biti ogroman pritisak. Pogotovo što će se igrati na Marakani, a i zbog imperativa da se ostvari što bolji rezultat – napomenuo je Jovanović.
Bez obzira na sve, da li ste optimista, odnosno može li Zvezda da prođe u četvrtu rundu?
- Bez pogovora! Ko god bio sa druge strane terena, Zvezda uvek ima šansu i verujem da ima snagu da izbaci bilo koga. Naravno uz veliku odgovornost, maksimalnu koncentraciju od prvog do poslednjeg minuta, što je najvažnije u fudbalu – konstatovao je Milan Jovanović.
Pogledaj vesti o: Robert Prosinečki

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.