DOBRO JE POČELO ZA ROBIJA U CRNOJ GORI: Zadovoljan sam, momci su bili fenomenalni

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2024, 16:52

DOBRO JE POČELO ZA ROBIJA U CRNOJ GORI: "Zadovoljan sam, momci su bili fenomenalni"

Čestitao je svojoj ekipi.

Fudbalska reprezentacija Crne Gore savladala je Belorusiju (2:0) u prijateljskom meču, a selektor Sokolova Robert Prosinečki bio je zadovoljan urađenim.

Ovo je bio i debi popularnog Robija na klupi Crnogoraca.

- Treba čestitati momcima, odradili su utakmicu fenomenalno, trkački maksimalno, borili su stvarno, a na kraju krajeva počeli smo da igramo - to je ono što smo hteli. Mislim da su bile dobre akcije, da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << smo dobro igrali, a moraš imati i malo sreće, imali su i oni svoje prilike, odbranili smo i penal. Sve u svemu, moram da budem jako zadovoljan, jer smo počeli dominacijom, imali smo posed lopte, nekoliko izvarednih akcija iz kojih smo dali dva gola, pogotovo drugi Kristovića koji je bio fenomenalan - kazao je Prosinečki nakon meča.

Crna Gora sledeći meč igra protiv Makedonije u ponedeljak od 14 časova i ovaj duel će biti prijateljskog karaktera.
Pogledaj vesti o: Robert Prosinečki

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.