Košarkaši BiH u dramatičnoj završnici bolji od Belgije, Gordić ih predvodio do pobede

Izvor: Blic, 24.Feb.2018, 08:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Košarkaši BiH u dramatičnoj završnici bolji od Belgije, Gordić ih predvodio do pobede

Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine pobedila je Belgiju rezultatom 72:70 u utakmici 3. kola kvalifikacija za plasman na na Svetsko prvenstvo u Kinu 2019. godine.

U završnici utakmice Belgija je imala prednost od šest poena, ali je BiH serijom 9:0 prešla u vodstvo 69:66.

Pri rezultatu 70:70 u samoj završnici Gordić je pogodio dva bacanja i postavio konačan rezultat.

Najefikasniji >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u timu BiH bio je Nemanja Gordić sa 17 poena dok su Musa i Stipanović dodali po 16.

Za BH tim ovo je bila druga pobeda u kvalifikacijama koja je izabranike Duška Vujoševića približila finalnoj rundi kvalifikacija.

Plasman u narednu rundu obezbediće tri najbolja tima iz grupe.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Duško Vujošević pod temperaturom vodio BiH do pobede, a onda uputio ozbiljnu kritiku

Izvor: Sportske.net, 24.Feb.2018

Tako nešto je nedopustivo, pogotovo kada je reprezentacija u pitanju. Ipak, desilo se....Reprezentacija Bosne i Hercegovine sinoć je ostvarila drugu pobedu u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo. Posle Rusije, u Skenderiji je savladana i Belgija sa 72:70, pa je selekcija Duška Vujoševića zadržala...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.