Bravo! Prodaje dresove za spas oka dječaka iz Banjaluke

Izvor: BanjalukaLive.com, 18.Dec.2017, 12:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bravo! Prodaje dresove za spas oka dječaka iz Banjaluke

Dresovi velikana srpskog sporta Novaka Đokovića, Bogdana Bogdanovića i Nemanje Matića, koji su ponuđeni na aukciju u sklopu humanitarne akcije „Svi za Filipa“, dostigli su cijenu od po 1.000 evra, a pokretači akcije se nadaju još većoj ponudi.Sportska legenda iz Banjaluke i vlasnik dresova Boris Vrhovac ističe da će akcija trajati do kraja sedmice, te da građani cijene mogu licitirati na broj telefona 066/256-207. >> Pročitaj celu vest na sajtu BanjalukaLive.com << - Iako su iz Fonda zdravstvenog osiguranja RS uplatili novac za operaciju malog Filipa Milojevića, nastavljamo s misijom jer roditelji imaju troškove smještaja u Beogradu koje niko ne pokriva - rekao je Vrhovac, prenosi "Glas Srpske".Istakao je da će dječak najvjerovatnije biti podvrgnut još jednom zahvatu za koji će biti potreban dodatni novac.- Dječak za sada na povrijeđeno lijevo oko ne vidi, ali ljekari smatraju da sa još jednom operacijom postoji mogućnost da mu se vid vrati. Sav novac koji prikupimo od prodaje dresova predaćemo porodici - rekao je Vrhovac i dodao da se porodica sa Filipom vraća u Banjaluku, te da će biti kod kuće do ponovnog odlaska u Beograd.
Pogledaj vesti o: Tenis,   Fudbal

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Zbog humanitarne akcije skočila cena dresova Noleta, Bogdana i Matića

Izvor: Vesti-online.com, 18.Dec.2017

Poznati banjalučki fizioterapuet i jedan od najvećih kolekcionara dresova na svetu Boris Vrhovac pokrenuo je humanitarnu akciju kako bi se 11-godišnjem Filipu Milojeviću spasio vid...Bokšić je na aukciju dao dresove Novaka Đokovića, Bogdana Bogdanovića i Nemanje Matića. U akciji učestvuje...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.