Živeće Novak kao kralj, ispade i Nadal!

Izvor: Sportske.net, 22.Nov.2020, 01:05

Živeće Novak kao kralj, ispade i Nadal!

Sjajne vesti za Novaka Đokovića, ispao i Rafa!

Španski teniser Rafael Nadal neče igrati u finalu završnog masters turnira u Londonu pošto je savladan večeras od strane Danila Medvedeva sa 6:3 i 6:7 (4) i 3:6.

Danil Medvedev je bio teniser koji je imao sve tri pobede u prethodna tri meča u grupnoj fazi ovog turnira, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Medvedevu nije pomogao ni visok procenat ubačenog prvog servisa jer je problem bio kada bi morao da servira drugi, a problem je bio i kada je morao da spašava brejk-lopte u prva dva seta.

Nadal je u ključnom trenutku prvog seta stigao do brejka, poveo sa 5:3, a onda lagano dobio set i sa psihološkom prednošću ušao u nastavak.

Tamo je gubio sa 3:0, ali nije bilo dovoljno Medvedevu, pa je onda od 4:1 prepustio Nadalu naredna četiri gema, pa je Španac servirao za pobedu i plasman u finale, samim tim približavanje Novaku Đokoviću na prvom mestu ATP liste.

Ipak, pitao se Rus.

Bez izgubljenog poena pravi brejk, uspeva da uvede set u taj brejk gde je bio bolji rival, a onda je rutinski priterao Nadala uza zid i dobio treći set sa 6:3.

U finalu će igrati protiv možda i najvećeg protivnika u budućnosti za titulu najboljeg svetskog tenisera, Dominika Tima.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Pobedili Novaka i Rafu, pa odigrali sjajno finale - Medvedevu titula!

Izvor: Sportske.net, 22.Nov.2020

Turbulentna sezona završena u velikom stilu...Pobednik završnog turnira Masters serije u Londonu je ruski teniser Danil Medvedev!..On je večeras u uzbudljivom finalu savladao Austrijanca Dominika Tima sa 2:1, po setovima 4:6, 7:6 (7:2) i 6:4, a sve je trajalo dva sata i 43 minuta...Dominik Tim je...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.