(VIDEO, FOTO) KRALJ FUDBALA VIDEO KRALJA ŠLJAKE: Nadal se šepurio pred Ronaldom i sinom

Izvor: Kurir, 08.Maj.2015, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO, FOTO) KRALJ FUDBALA VIDEO KRALJA ŠLJAKE: Nadal se šepurio pred Ronaldom i sinom

Španski teniser plasirao se u polufinale savladavši Grigora Dimitrova 6:3, 6:4

Španski teniser Rafael Nadal savladao je Bugarina Grigora Dimitrova 6:3, 6:4 u četvrtfinalu turnira Masters serije u Madridu.

Treći nosilac će se u polufinalu sastati sa pobednikom duela Tomaš Berdih (6) - Džon Izner (16).

Meč je sa tribina gledao i najbolji fudbaler sveta Kristijano >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Ronaldo, koji je bio u društvu sina Kristijana Ronalda Juniora.

Inače, Nadal je poznat kao navijač Real Madrida, za koji Ronaldo igra, iako mu je stric bio dugogodišnji prvotimac Barselone.

Nadal je u prvom setu napravio čak tri brejka, Dimitrov jedan, pa je Španac bez većih problema dobio taj deo igre 6:3.

U nastavku je Bugarin prvi oduzeo servis rivalu, ali mu to nije bilo dovoljno, jer je Rafa napravio preokret. Izjednačio je na 3:3, a odlučujući brejk načionio je u izuzetno dugom desetom gemu drugog seta za konačnih 6:4.

#CristanioRonaldo with #Ronaldo Jnr as they watch Rafael #Nadal play against Nieminen. #MadridOpen #ATP pic.twitter.com/dFkSSd1fio

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.