Izvor: Luftika.rs, 01.Jul.2022, 10:42

Umro trener Rafaela Nadala, otkazalo mu srce u 56. godini života

Eduardo Mena, kondicioni trener Rafaela Nadala i nekadašnji fudbaler, preminuo je zbog problema sa srčanom aortom.
Eduardo (56) je preminuo u sredu posle niza operacija zbog složenih problema. Medicinari su učinili sve što je bilo u njihovoj moći, ali treneru jednostavno nije bilo spasa.
Inače, Mena je nekadašnji fudbaler, koji je nakon igračke karijere počeo da se bavi kondicijom i načinom ishrane, a kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << su njegovi pristupi davali sjajne rezultate, ubrzo je počeo da radi sa najvećim zvezdama.
Jedan od njegovih glavnih klijenata bio je Rafael Nadal, ali i brojni fudbaleri poput Kristijana Ronalda, Serhija Ramosa, Roberta Karlosa i mnogi drugi.








View this post on Instagram


















A post shared by Eduardo Mena (@coacheduardomena)


Pored sportista vodio je računa o kondiciji najpoznatijih španskih pevača, a mediji navode da je i matadore pripremao za borbe sa bikovima.
Izvor: Novosti
Novak nudi pomoć teniseru iz Ukrajine, Nadal i Federer se nisu ni javili (FOTO)

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.