Ubjedljiva pobjeda Nadala, Gaske predao Monfisu

Izvor: BanjalukaLive.com, 04.Jun.2017, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubjedljiva pobjeda Nadala, Gaske predao Monfisu

Rafael Nadal nastavlja da gazi rivale na putu ka desetoj tituli na Rolan Garosu.Španac je u nedjelju deklasirao zemljaka Roberta Bautistu Aguta sa 6:1, 6:2, 6:2 za manje od dva sata igre.Bautista nije imao ni promil šanse na Suzan Lenglen terenu, iako je napravio brejk u prvom setu, morao je čak 18 puta da spasava svoj servis.Nadal je napravio 31 viner, skoro 20 više od rivala, te za nijansu manje griješio od njega, a jedan od ključnih faktora bio je i sjajan drugi servis (73%). >> Pročitaj celu vest na sajtu BanjalukaLive.com << "Bik s Maljorke" će u četvrtfinalu igrati sa boljim iz duela između Miloša Raonića i Pabla Karenja Buste, a onda slijedi potencijalni novi "Klasik" sa Novakom Đokovićem u polufinalu. U osminu finala plasirao se domaći adut Gael Monfis, kojem je meč u trećem setu predao zemljak Rišar Gaske. U tom trenutku bilo je 1-1 u setovima, dok je Monfis napravio brejk u trećem i imao servis na 4:3. Monfisa u osmini finala očekuje duel sa Stanislasom Vavrinkom.(B92, foto: Youtube printscreen)
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Nadal "melje" rivale, Mariju lakši put

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Jun.2017

Rafael Nadal nastavlja da gazi rivale na putu ka desetoj tituli na Rolan Garosu...Španac je u nedelju deklasirao zemljaka Roberta Bautistu Aguta sa 6:1, 6:2, 6:2 za manje od dva sata igre...Bautista nije imao ni promil šanse na Suzan Lenglen terenu, iako je napravio brejk u prvom setu, morao je čak...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.