Novinar provocirao Novaka čudnim pitanjem o Nadalu, ali Đoković ga je spustio taman kako treba (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 03.Jun.2017, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novinar provocirao Novaka čudnim pitanjem o Nadalu, ali Đoković ga je spustio taman kako treba (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

U trećem kolu Rolan Garosa, Novak Đoković je imao ozbiljno "naelektrisanog" protivnika u vidu Dijega Švarcmana, Argentinca koji je primorao Srbina da ga savlada tek posle pet setova (5:7,6:3, 3:6,6:1, 6:1).

Istog dana, Rafael Nadal je svog protivnika savladao Gruzijca Nikoloza Bazilašvilija ispustivši samo jedan gem na celom meču.

To je bio povod jednom novinaru >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << da postavi pomalo čudno pitanje Đokoviću:

- Tvoj stav je pozitivan kad kažeš "okej, dobro, odigrao sam pet setova", ali da li bi radije bio Rafael Nadal koji je sa 6:0, 6:1, 6:0 završio svoj meč za sat i po vremena? Da li bi se menjao za to?

- Ne razumem stvarno to pitanje - pomalo ironično je rekao Novak, i izazvao smeh ostalih u pres sali.

- Probaj. Da pitam onda Agasija? - uzvratio je novinar.

- Treba da pitate Nadala. Mislim da ste malo zakasnili na njegovu konferenciju. Bila je pre četiri sata. Ja sam ono što jesam i srećan sam zbog toga - uz osmeh je završio Đoković.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Rafael Nadal

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

"Nadal favorit, ali ako Đoković klikne...

Izvor: Vesti-online.com, 04.Jun.2017, 09:57

Ko će biti šampion Rolan Garosa? Kladionice i teniski stručnjaci smatraju da je deveostruki šampion pariske šljake Rafael Nadal favorit, ali šansu traže i Novak Đoković, Sten Vavrinka, Dominik Tim..Nekada veliki igrač, osvajač Grend slem titule Pet Keš, smatra da Rafa ima najveće šanse,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.