Toni najavljuje Novakov pad u Melburnu: Nadal ide na osvajanje Australijan opena

Izvor: Blic, 27.Nov.2013, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Toni najavljuje Novakov pad u Melburnu: Nadal ide na osvajanje Australijan opena

Stric i trener Rafaela Nadala, Toni Nadal istakao je da je najboljem teniseru sveta sledeći cilj da osvoji Australijan open.

To ujedno znači da Rafa želi da preuzme tron Novaku Đokoviću koji je prošle godine trijumfovao na tom Gren slem turniru.

"Veliki izazov i cilj Rafe je osvajanje Australijan opena, jer bi tim uspehom sebe smestio rame uz rame sa Rodom Lejverom, koji je dva puta osvojio četiri Gren slema", rekao je Toni Nadal.

Trener španskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << tenisera naveo je da ne imenuje Rafu za glavnog favorita u Melburnu zato što je njegova krv, već zato što je jedan od najboljih igrača na svetu u "belom sportu".

"Iskreno, smatram da će Rafael da osvoji Australijan open, ne zato što mi je bratanić, već zato što je jedan od najboljih tenisera u istoriji", naglasio je Rafin trener.

Rafael Nadal je dobio veliko priznanje, pošto je proglašen za najboljeg sportistu u istoriji Španije, u izboru dnevnog lista "Marka".

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.