Izvor: Nezavisne Novine, 20.Jun.2016, 20:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Toni Nadal: Rafa se ne plaši Zika virusa

Trener španskog tenisera potvrdio da će on učestvovati na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru.

Mnogi su zabrinuti zbog virusa Zika, ali ne i Rafael Nadal.

Njegov trener Toni Nadal potvrdio je da to neće uplašiti bivšeg broja jedan, pa će on gotovo sigurno učestvovati >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru. Jedino bi moga da ga spriječi povreda, ali za razliku od nekih drugih sportista - strah od virusa koji prenose komarci kod njega ne postoji.

"Već je igrao u Riju u februaru, pa nema razloga da budemo zabrinuti", rekao je Toni Nadal novinarima u Majorci.

Rafael Nadal je zbog povrede morao da se povuče u sred Rolan Garosa, a prije početka Vimbldona izjavio je da se nije oporavio od povrede. Međutim, do avgusta bi trebalo da bude spreman.

"Da li će Rafa zamrznuti spermu? Ne znam, to morate njega da pitate", kazao je Toni novinarima koje je zanimalo da li će Rafa učiniti isto kao Pau Gasol.

Neki sportisti su se već povukli sa Olimpijskih igara zbog opasnosti od virusa Zika, ali čini se da ga se najmanje plaše teniseri, koji obično budu van Olimpijskog sela u kome je smješten najveći broj sportista.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.