Toni Nadal: Rafa ne razmišlja o penziji, stiže u Pariz

Izvor: B92, 28.Apr.2023, 11:11

Toni Nadal: Rafa ne razmišlja o penziji, stiže u Pariz

Španski teniski trener Toni Nadal umiruje Rafine navijače i ističe da će osvajač 14 titula na Rolan Garosu nastupiti u Parizu.

"Bika sa Majorke" nema na terenu od Australijan openu i poraza od Makenzija Mekdonalda u ranoj fazi turnira.

Propustio je američku turneju, ali i masterse >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Monte Karlu i Madridu.

"Voleo bi da se takmiči. Neće proći mnogo vremena. Igraće u Parizu, iako će biti važno se vidi u kakvom je stanju, da se vidi kako će da trenira u narednim nedeljama i da se analizira šta može da uradi u Rimu. Ne razmišlja o penziji, samo želi da se oporavi i nastavi da se takmiči jer i dalje oseća strast prema sportu", rekao je Toni Nadal.

Česta su poređenja Nadala i Karlosa Alkarasa.

"Ima sve, kompletan je. Imamo velikog šampiona za duže staze. Slični su, igraju do krajnjih granica, stvaraju protivnicima probleme, u važnim trenucima igraju dobro", dodao je on.

Alkaras je u poslednjem intervjuu govorio upravo o Nadalu i želji da odmere snage u Parizu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.