Švjontek: Nije ništa ozbiljno

Izvor: B92, 19.Maj.2023, 15:31

Švjontek: Nije ništa ozbiljno

Iga Švjontek, najbolja igračica sveta, najverovatnije će biti spremna za Rolan Garos.

To su znatno bolje vesti od onih da Rafael Nadal neće igrati, pošto je Iga prošle sezone takođe slavila u Bulonjskoj šumi.

Poljska teniserka je otkrila medijima da povreda butine nije tako ozbiljna.

"Nekoliko dana pauze, sigurno. I bukiram let za Pariz, držim palčeve! Nadam se da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se vidimo uskoro", poručila je preko Tvitera.

Kasnije je potvrdila da že uzeti nekoliko dana odmora.

"Osetila sam bol u desnoj butini. Sve iznenada. U početku nisam znala koliko je ozbiljno. Uradili smo odmah pregled. Ne bi trebalo da bude ništa ozbiljno, tako da sam optimista da se vraćam uskoro. Da bih bila spremna za Rolan Garos moram sad da se oporavim. Uzeću nekoliko dana odmora... Od Štutgarta nisam bila u stanju da odmaram, takav je bio raspored turnira na WTA", poručila je prva igračica sveta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Tenis,   Pariz

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.