Šetnja do osmine finala Madrida: Nadal dopustio jedan gem Monaku

Izvor: Blic, 07.Maj.2014, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šetnja do osmine finala Madrida: Nadal dopustio jedan gem Monaku

Rafael Nadal nije proveo mnogo vremena na terenu u drugom kolu turnira u Madridu pošto je savladao argentinskog tenisera Huana Monaka sa 6:1, 6:0 i plasirao se u osminu finala takmičenja u glavnom gradu Španije.

Za nešto više od sat vremena igre Nadal se susretao sa brejk loptama, čak je i izgubio jednom prvi udarac u prvom setu, ali protivnik >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << jednostavno nije znao da odigra kako treba u ključnim trenucima, pa je Rafa sva tri puta bio bolji od Monaka na na njegovom servisu za korak ka pobedi.

Priča u drugom setu je bila mnogo jednostavnija, naravno, za prvog tenisera sveta, jer nije morao da brani brejk lopte, a povezao je šest gemova za rutinski prolaz u narednu rundu takmičenja.

Nadal će se za četvrtfinale boriti protiv Finca Jarka Nieminena koji takođe nije imao pretežak posao protiv Igora Sajslinga iz Holandije 6:3, 6:2.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.