STRIC TONI TOTALNO PROLUPAO: Novak je prvi samo zato što je Nadal bio često povređen

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Feb.2022, 19:56

STRIC TONI TOTALNO PROLUPAO: Novak je prvi samo zato što je Nadal bio često povređen

Ne propušta priliku.

Nekadašnji trener i stric Rafaela Nadala, Toin Nadal, koristi svaku priliku da prokomentariše Novak Đokovića. Tako je bilo i na turniru u Buenos Ajresu. Gostujući na lokalnom radiju analizirao je Novakovo maltretiranje u Melburnu i neučestvoanje na Australijan Openu.

- Šteta je što je svetski broj jedan kao što je Đoković morao da svedoči i da se suoči sa ovakvom situacijom. Ali to je nešto što mora da se desi, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kako bi se ispoštovala pravila", rekao je on za "Radio 10" iz Buenos Airesa, praktično insinuirajući da je Novak morao da bude deportovan.

A onda je morao da dodatno "potkači"  Novaka. Rekao je da je on prvi samo zato što Rafael Nadal zbog povreda nije igrao mnogo prošle sezone.

"Danas je Đoković prvi na svetu, ali to je zato što Rafa nije mnogo igrao u prošloj sezoni. Da Rafa nije bio toliko povređen on bi bio prvi, ali mislim da ne odvaja mnogo toga njega od Đokovića i Federera - rekao je Toni Nadal.
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.