ŠTA REĆI NA OVO? Novak kao malo dete, a Nadal je šampion, najveći svih vremena Rumun prešao granice ukusa

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Mar.2022, 13:06

ŠTA REĆI NA OVO? "Novak kao malo dete, a Nadal je šampion, najveći svih vremena" Rumun prešao granice ukusa

Au, čoveče...

Poznati rumunski biznismen Jon Cirijak, dugogodišnji vlasnik turnira u Madridu, dao je svoje viđenje priče o trenutnom odnosu u trci za najuspešnijeg svih vremena u muškom tenisu.

Nije Cirijak imao mnogo lepih reči za Novaka Đokovića.

- Srbin godinama traži svoje mesto u teniskom svetu i ne može da ga nađe. On je kao dete, poput Bekera, koje se igra sa vatrom i stavlja ruke iznad da vidi da li će izgori. Đoković je veliki sportista, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << veoma dobar teniser, ali nije veliki šampion - rekao je Rumun.

Epitet "veliki šampion" po mišljenju Cirijaka rezervisan je za Rafaela Nadala.

- Po mom mišljenju, ne samo u tenisu, nego u sportu generalno, Nadal je genije. Momak je sa obe noge na zemlji sa istim ponašanjem i manirima, koje je imao sa 15 godina. Španac je najveći svih vremena - istakao je Cirijak.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.