SPROVEO JE SVE U DELO: Nadal otkrio čime se koristio pred meč sa Novakom Đokovićem u Parizu

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2020, 17:11

SPROVEO JE SVE U DELO: Nadal otkrio čime se koristio pred meč sa Novakom Đokovićem u Parizu

Uspešna taktika.

Rafael Nadal govorio je o tome šta mu je pomoglo za pripremu meča sa Novakom Đokovićem u finalu Rolan Garosa. Španac je osvoji taj turnir, a posebno dobra bila su prva dva seta, koja je rešio u svoju korist 6:0, 6:2 za samo sat i 34 minuta igre.

Nešto veća borba viđena je u trećem setu, ali Novak nije imao snage za preokret, pa je titula po 13. put pripala Nadalu. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Rafa kaže da mu je prošli meč sa velikim rivalom, tačnije poslednji na šljaci, u Rimu, dosta pomogao.

- Poslednji meč na šljaci protiv Novaka imao sam u Rimu prošle godine. Igrao sam vrlo dobro i to sam koristio kao neku vrstu reference. Izašli smo sa nekom manje-više jasnom idejom šta želimo da radimo - rekao je Nadal i dodao:

- Onda je došao složeniji deo: sprovođenje toga u delo. Srećom, to je bio jedan od onih dana kada sam mogao to da uradim. Osećao sam svoju igru i sve je funkcionisalo savršeno - kaže Nadal.

Wanted to share a nice picture with you 😉

@rolandgarros

👉🏻 #Paris #13 #Vamos 💪🏻😘 pic.twitter.com/SNgy5YYWCa

— Rafa Nadal (@RafaelNadal) October 12, 2020

Nadal trenutno "deli" prvo mesto na "večnoj" listi sa Rodžerom Federerom, kada su u pitanju Grend slem titule. Njih dvojica imaju po 20.

Novak je iza njih sa 17 najvećih trofeja.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Pariz

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.