ŠPANCI OTKRIVAJU: Nadal neizvestan za Rolan Garos

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Maj.2022, 17:03

ŠPANCI OTKRIVAJU: Nadal neizvestan za Rolan Garos

To bi olakšalo posao Novaku.

Prema pisanju čuvenog španskog dnevnika As, Rafael Nadal sa svojim timom i doktorom Anhelom Ruizom Kotorom trenutno razmatra situaciju u vezi sa učešćem na Rolan Garosu.

Hronična povreda stopala mu zadaje velike probleme, oseća konstantan bol i veliko je pitanje šta će odlučiti narednih dana.

Bez obzira kada će doneti konačnu odluku, izabrao je da u sredu doputuje u Pariz, a tamo će na terenu videti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kako se oseća i da li će biti u stanju da igra.

Nadal je rekao da mora da živi sa povredom stopala i da ga bolelo od sredine drugog seta meča sa Denisom Šapovalovom u trećem kolu u Rimu.

Rolan Garos počunje 22. maja, a Nadal bi se u njemu borio za 14. trofej u Parizu.
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal,   Pariz

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.