Rune dvaput zaredom pobedio Novaka – poslednji je to uradio Nadal

Izvor: B92, 17.Maj.2023, 17:56

Rune dvaput zaredom pobedio Novaka – poslednji je to uradio Nadal

Danac je u četvrtfinalu Rima porazio našeg asa i sada je preokrenuo u međusobnim mečevima sa Srbinom (2:1) - a time malo koji igrač može da se pohvali.

Rune je odigrao fenomenalan meč, drugačije se i ne može dobiti Novak Đoković osim da ste fenomenalni i da imate i malo sreće - i tako je Danac upisao drugu uzastopnu pobedu nad našim teniserom.

Prethodno, ova dvojica majstora igrala su u finalu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pariskog Mastersa prethodne godine, tada je Danac prvi put uspeo da uradi nešto o čemu je sanjao kao mali - da pobedi najboljeg u ovoj igri.

Usledio je njihov novi sudar i nova pobeda 20-godišnjeg Danca, u Rimu, uz sjajan tensie na obe strane.

Malo ko se može pohvaliti činjnicom da ima bolji međusobni učinak od jednog od najvećih svih vremena.

"Zaista velika pobeda za mene, učinio sam to prošle godine u Parizu takođe, ali svaki meč sa Novakom je ogroman izazov za mene. On je jedan od najboljih svih vremena, znao sam da moram dati sve od sebe. Rekao sam to juče, kažem to i danas".

"Moram ostati na zemlji, uvek tako treba da se ponašam. Mislim da sam ja takav, i nadam se da me ljudi vide tako... Neverovatno sam ponosan što sam uspeo da ostvarim ovu pobedu".

Podatak koji takođe može da služi na ponos mlaom Dancu je taj da je prvi igrač još od Nadala koji je u dvaput zaredom porazio Novaka Đokovića.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal,   Novak Đoković,   Novak Đoković finale,   Tenis

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.