Rafin cilj  titula u Melburnu

Izvor: B92, 27.Nov.2013, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Rafin cilj " titula u Melburnu"

Toni Nadal, stric i trener Rafaela Nadala, kaže da je osvajanje Australijan opena najveći cilj njegovog sinovca u 2014. godini.

"Naredne sezone najveći izazov biće nam titula u Melburnu jer bi Rafa tako uspeo ono što je jedino pošlo za rukom Rodu Lejveru, a to je da svaki Gren slem turnir osvoji najmanje dva puta", izjavio je Toni Nadal, koji je pohvalio Novaka Đokovića rekavši da on ima mnoge kvalitete >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koje bi voleo da vidi kod Rafaela.

Nadal do sada ima 13 Gren slem titula – po dva puta je osvajao US open i Vimbldon, jednom Australijan open i osam puta Rolan Garos.

Godine 2009. osvojio je jedini trofej u Australiji, tada je u finalu bio bolji od Rodžera Federera. Najbliži drugoj tituli bio je 2012, ali je izgubio od Novaka u pet setova.

Upravo je Đoković branilac titule u Melburnu, pošto je bio najbolji prethodne tri godine.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Rafin cilj " titula u Melburnu"

Izvor: B92, 27.Nov.2013

Toni Nadal, stric i trener Rafaela Nadala, kaže da je osvajanje Australijan opena najveći cilj njegovog sinovca u 2014. godini..."Naredne sezone najveći izazov biće nam titula u Melburnu jer bi Rafa tako uspeo ono što je jedino pošlo za rukom Rodu Lejveru, a to je da svaki Gren slem turnir osvoji...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.