Rafael Nadal osvojio 38. titulu na šljaci

Izvor: NaDlanu.com, 03.Mar.2013, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rafael Nadal osvojio 38. titulu na šljaci

Španski teniser Rafael Nadal osvojio je 38. titulu na šljaci pošto je jutros, u finalu ATP turnira u Akapulku (Meksiko) savladao zemljaka Davida Ferera sa 6-0, 6-2.

Zanimljivo je da je sedam, od ukupno 38 trofeja, Nadal osvojio baš u mečevima sa Fererom protiv koga sada vodi sa 17:4 u pobedama. Ferer je, pak, do jutros bio neprikosnoven u Akapulku. Prethodne tri godine nije znao za poraz što mu je donelo >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << tri uzastopne titule. Do tih titula stigao je sa 15 vezanih pobeda i bio na najboljem putu da tu brojku zaokruži na 20 pošto je do finala preskočio još četiri prepreke. Zaustavio ga je Nadal koji je uz ček na 291.800 dolara zaradio i 500 ATP poena.Nadal je ocenio skoro savršenom svoju igru u finalu ATP turnira u Akapulku."Igrao sam skoro savršeno. Koleno mi nije zadavalo probleme čitave ove nedelje", rekao je Nadal. Nadal je potvrdio da će sledeće nedelje igrati u Indijan Velsu, uprkos spekulacijama da bi mogao da propusti taj turnir."Srce mi govori da treba da nastavim da se takmičim i da učestvujem na sledećem turniru", rekao je Nadal. Bivši prvi teniser sveta bio je odsutan skoro mesec dana zbog povrede kolena, a vratio se na teren prošlog meseca na Otvorenom prvenstvu Čilea, kada je u finalu izgubio od Orasija Zebaljosa. Nadal je nakon toga osvojio titulu u Brazilu.(Tanjug)
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Nadal se igrao sa Fererom u finalu Akapulka

Izvor: BanjalukaLive.com, 03.Mar.2013

Španski teniser Rafael Nadal osvojio je 38. titulu na šljaci pošto je jutros, u finalu ATP turnira u Akapulku (Meksiko) savladao zemljaka Davida Ferera sa 6-0, 6-2. Zanimljivo je da je sedam, od ukupno 38 trofeja, Nadal osvojio baš u mečevima sa Fererom protiv koga sada vodi sa 17:4 u pobjedama. Ferer...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.