Rafael Nadal: Dobio ulogu u meksičkoj verziji Tračare!

Izvor: Poznati.info, 29.Jan.2013, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rafael Nadal: Dobio ulogu u meksičkoj verziji Tračare!

Rafael Nadal pristao je da se pojavi u jednoj od epizoda meksičke verzije popularne TV serije “Tračara”, koja je prošlog ponedeljka počela da se snima u čuvenom letovalištu Akapulku.  Serija koja će se zvati “Tračara: Akapulko” predstavljaće svet maldih i bogatih Meksikanaca, a u jednoj od epizoda prve sezone gostovaće i slavni španski teniser.

“Pričali smo sa Rafinim ljudima, i zainteresovani >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << su za saradnju. Rafa će biti kod nas tokom turnira Akapulko Open od 25. februara do 2. marta, i kada mu obaveze budu dozvolile, snimiće svoje scene”, ispričao je meksičkim medijima glavni producent Pedro Tores, ali nije želeo da otkrije kakva će biti Nadalova uloga.

Poznati.info
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Rafael Nadal u meksičkoj ‘Tračari’?

Izvor: Tracara.com, 29.Jan.2013

Prvi put pred kameramaPrema pisanju meksičkih medija, teniser Rafael Nadal pojaviće se u meksičkoj verziji ove američke sapunice.Serija Gossip Girl Acapulco počela je sa snimanjem ovog ponedeljka, a narator serije Pedro Torres potvrdio je da se pregovara sa timom uspešnog tenisera. “Razgovarali...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.