PRE NEGO ŠTO SE OČEKIVALO: Poznato kada se Nadal vraća na teren

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Okt.2023, 18:13

PRE NEGO ŠTO SE OČEKIVALO: Poznato kada se Nadal vraća na teren

Dobre vesti za Španca.

Španski teniser Rafael Nadal mogao bi da se vrati na teren do kraja godine i to na Junajted kupu - saznaju mediji sa Iberijskog poluostrva.

Prve prognoze su bile da popularnog "Kralja šljake" neće biti pre 2024. godine, ali španski mediji prenose da ćemo ga gledati ranije na terenu.

Turnir u Australiji će biti odigran od 29. decembra do sedmog januara.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Španac je poslednji takmičarski meč odigrao tokom Australijan opena, gde je izgubio u drugom kolu od Mekenzija Mekdonalda. Tokom meča je doživeo povredu kuka, koja se pokazala mnogo težom nego što se očekivalo.

Nakon što je propustio masters turnire u Indijan Velsu i Majamiju, a zatim i na šljaci, Nadal je održao konferenciju za novinare i najavio da će preskočiti i Rolan Garos, te da neće igrati do kraja godine. Tom prilikom je dodao da želi da bude u najboljoj mogućoj formi za sezonu 2024, koja bi mogla da mu bude poslednja.

Nadal je potom bio podvrgnut operaciji kuka u Barseloni koja se pokazala uspešnom.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.