POSLE NADALA: Od Vimbldona odustala i Osaka

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jun.2021, 22:07

POSLE NADALA: Od Vimbldona odustala i Osaka

Preskače Englesku iz privatnih razloga.

Posle Rafaela Nadala, danas je i Naomi Osaka saopštila da neće učestvovati na Vimbldonu, a kao razlog za takvu odluku navodi privatne motive zbog kojih neće igrati trećem grend slemu sezone.

Japanka je o ovome obavestila javnost u kratkom saopštenju u kojem je navela i da joj je cilj da se što bolje spremi za Olimpijske igre koje će se održati u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Tokiju za nešto više od mesec dana.

 - Naomi neće igrati na Vimbldonu. Želi da se posveti vremenu sa porodicom i prijateljima. Biće spremna za Olimpijske igre na kojima će se radovati što nastupa pred domaćim publikom - navodi se u saopštenju tima japanske teniserke.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Katrina Maria, poznata navijačica Mančester junajteda.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Osaka propušta Vimbldon, sprema se za Olimpijske igre

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Jun.2021, 11:44

Japanska teniserka Naomi Osaka neće igrati na ovogodišnjem Vimbldonu iz ličnih razloga, ali će biti spremna za Olimpijske igre u Tokiju..."Naomi Osaka neće igrati na Vimbldonu ove godine. Neko vreme će provesti sa prijateljima i porodicom, ali će biti spremna za Olimpijske igre i vrlo je uzbuđena...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.