Izvor: Sportal.rs, 27.Maj.2024, 21:14

Ovo je bio Rafin momenat na Rolan Garosu

Taj ponedeljak, 27. maj ostaće zapisan kao dan, kada je Rafael Nadal odigrao poslednji meč na Rolan Garosu. Na turniru na čijoj je šljaci ispisao istoriju i rekorde koji će teško biti nadmašeni. Ili barem teško za našeg života. Španac je izgubio 1. kolo pariskog grend slema od Aleksandra Zvereva sa 6:3, 7:6, 6:3 i verovatno poslednji put se poklonio publici u Gradu svetlosti i prošao kroz tunel koji sa terena vodi do svlačionica jednog od najlepših stadiona sveta.
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal,   Pariz

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Da li je Nadal otpisao Vimbldon? "Mislim da mi to ne bi bilo pametno"

Izvor: Sportal.rs, 27.Maj.2024

Rafael Nadal poražen je u prvom kolu Rolan Garosa od nemačkog tenisera Aleksandra Zvereva, a nakon eliminacije sa svog omiljenog grend slema Španac je govorio o svojoj zdravstvenoj situaciji.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.