Noletovi prvi utisci posle razbijanja Nadala!

Izvor: Vesti-online.com, 03.Jun.2015, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Noletovi prvi utisci posle razbijanja Nadala!

Lakše nego što se očekivao, Novak Đoković je pobedio Rafaela Nadala u četvrtifnalu Rolan Garosa i nezadrživo grabi ka novoj tituli, šestoj u 2015. godini. Španac je tek na momente uspeo da parira našem asu, koji je neverovatnim udarcima dovodio do ludila devetostrukog šampiona Otvorenog prvenstva Francuske. Posle susreta, srpski as je džentlmenski >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << čestitao Nadalu, rekavši da je on i dalje veliki šampion.

- Nadal je ove sezone odigrao malo slabije od onoga što se očekuje od njega. Ali, on je još veliki šampion i uvek mi je zadovoljstvo da igram protiv njega. Odigrao sam neverovatno i želim da nastavim ovako - rekao je Đoković neposredno posle meča, na terenu stadiona "Fiiip Šatrije".

Đoković je maksimalnom pobedom protiv Nadala plasirao u polufinale Rolan Garosa. Ovo je našem asu prvi trijumf na pariskoj šljaci posle šest poraza od španskog tenisera.

- Bio sam agresivan, koncentrisao sam se na svaki poen. To nije lako sprovesti na ovom terenu koji nije uvek u najboljem stanju - istakao je Đoković.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.