Nije bilo na Bernabeuu, neće ni u Arabiji: Nadal operisan, nema egzibicije s Đokovićem

Izvor: Vesti-online.com, 09.Nov.2018, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije bilo na "Bernabeuu", neće ni u Arabiji: Nadal operisan, nema egzibicije s Đokovićem

Naš i španski as trebalo je da odigraju revijalni meč 22. decembra.

Najbolji teniser na svetskoj listi Novak Đoković i njegov prvi pratilac Španac Rafael Nadal ipak neće odigrati egzibicioni meč u Saudijskoj Arabiji 22. decembra, ali to što je duel otkazan nema veze sa "slučajem Kašogi", iako su mnogi pozivali dva teniska asa da se ne sastanu u znak protesta zato što je saudijski novinar Džamal Kašogi ubijen u saudijskoj ambasadi u Istanbulu.

Nadal, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << koji se zbog povrede povukao u Parizu, s poslednjeg turnira iz masters serije u sezoni, a odmah zatim i sa završnog takmičenja osmorice najboljih ove godine u Londonu, imao je operaciju desnog zgloba u jednoj klinici u Barseloni i predstoji mu oporavak uoči priprema za iduću sezonu.

Đoković i Nadal su do sada odigrali pet revijalnih mečeva, a naš teniser vodi s 3:2 u pobedama. Svi susreti su bili na tvrdoj podlozi. Đoković je bio uspešniji u glavnom gradu Čilea Santijagu (2013), u Bangkoku (2015) i Milanu (2016), a Nadal u Bogoti (2011) i Buenos Airesu (2013).

Trebalo je da se sretnu i na Realovom stadionu "Santijago Bernabeu" 14. jula 2012, što bi bi prvorazredni globalni spektakl, ali je i tada Nadal bio primoran da otkaže meč zbog povrede kolena.

Oh, Rafa. My heart actually bleeds for our champion. I am sure that you are all aware that Rafa has pulled out of the ATP Finals in London, and had an operation on his ankle today. Not the best way to end a great season, but I am so sure; and I know our champ will come back fighting stronger than ever! we should be so proud of rafaelnadal Get well soon, Rafa #rafaelnadal #vamosrafa

A post shared by Rafael Nadal Fanpage (rafael.nadal.fans) on Nov 6, 2018 at 9:58am PST

Get well soon champ rafaelnadal #rafanadal #rafaelnadal #idol #legend

A post shared by Nadalista & Torrista (rafaft9) on Nov 8, 2018 at 2:14am PST

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.