Neprimerena šala Nadala: Želim da se Đoković povredi

Izvor: B92, 16.Feb.2024, 11:51

Neprimerena šala Nadala: Želim da se Đoković povredi

Toni Nadal, stric i nekadašnji trener Rafaela Nadala, govorio je o šansama Španaca za Rolan Garos, a tema je bio i Novak Đoković.

Nadal je pre nekoliko dana saopštio da će propustiti turnir u Dohi, a njegov stric veruje da će biti spreman za drugi grend slem sezone u Parizu.

"I dalje verujem da će Rafa ići na Rolan Garos i da će osvojiti trofej“, rekao je Toni Nadal za La Sextu.

Toni se potom nespretno i neukusno našalio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na račun Novaka Đokovića, kao Rafinog rivala.



"Želja mi je i da se Đoković povredi, kao i njih još četvorica-petorica, da bi Rafa mogao da osvoji“
, rekao je Nadal kroz šalu.

Rafaelov stric dodao je i koliko su nekadšnjem prvom teniseru sveta znače Olimpijske igre.

"Pričao mi je Rafael da su mu Igre u Pekingu 2008. godine najbolje iskustvo u karijeri i da je tu osvojio zlato zahvaljujući podršci ostalih španskih sportista i zbog atmosfere koja je vladala tamo. Došao je u Peking u ne baš najboljoj formi, ali zahvaljujući Pau Gasolu i podršci ostalih sportista je uspeo da trijumfuje. Nema ništa bolje od toga da predstavljate svoju zemlju“, rekao je Toni Nadal.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Pariz

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Odvratna ''šala'' Nadalovog strica na račun Đokovića

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Feb.2024

Nekada je najbolje ćutati, pogotovo ako niste baš najduhovitija osoba na svijetu. A, tu šansu je propustio Toni Nadal, stric i nekadašnji Rafin trener, koji se obrukao u izjavi za ''La Sekstu'', gdje je, kao kroz šalu, poželio Novaku Đokoviću da se povrijedi pred Olimpijske igre.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.