Ne znam ko bi mogao da pobedi Nadala na Rolan Garosu

Izvor: B92, 19.Feb.2019, 16:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ne znam ko bi mogao da pobedi Nadala na Rolan Garosu"

Hose Igeras, nekadašnji trener Rodžera Federara, smatra da Rafael Nadal i Novak Đoković mogu da stignu Švajcarca po broju Grend slemova.

Bivši španski teniser takođe ističe da je najbolja šansa za Federara da osvoji još neki veliki turnir na Vimbldonu.

"Federera polako hvataju godine jer se telo ne oporavlja isto kao kada >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ste mladi. Mislim da su na Vimbldonu njegove najbolje šanse da osvoji još neki Grend slem", rekao je Igeras za "El Indepandiente".

Igeras ima zanimljiv stav povodom narednog Slema.

"Ne znam ko bi mogao da pobedi Nadala u Parizu ako bude bio u dobroj formi", kaže Igeras i dodaje:

"Ne sumnjam da može doći do 20 Grend slemova, isto je i sa Novakom, koji je nešto mlađi i u poslednje vreme dominira tenisom".

Najbolji teniseri sveta u februaru su napravili pauzu, ali ih već za nekoliko dana očekuje turneja u SAD. Trećeg marta kreće Indijan Vels, dok je Majami na programu od 18. do 31.

Posle toga sledi sezona na šljaci, pa i Rolan Garos koji se igra od 26. maja do devetog juna.
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal,   Novak Đoković

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.